Tvé boky

Tvé boky

Anotace: sladká součást lásky

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Tvé boky touhy vyvolávají,
pohledy lačné svolávají,
jsou krásných zaoblených tvarů,
spouštědlem náhlých žárů.

Při pohledu na jejich ohnutí
dochází k pravidelnému vzplanutí,
v rukách vítězně je třímat,
oděv z nich lehce snímat.

Zahalené v průsvitný šat,
v těsné blízkosti u nich stát,
poslední tah zatažením šňůrky,
ochutnávat jejich křehké kůrky.

Na jejich pohyb se stále dívat,
o jejich půvabu nahlas zpívat,
nechat se jimi zavalit,
veškerou neřest jim dovolit.

Z Tvých boků ambrosii pít,
pro jejich kouzlo se bít
srdnatě a bez ustání,
zachytávat boků kolísání.

Tvé boky jsou naší součástí,
jednou z nejsladších slastí,
po Tvém boku tak stále léhat,
rozkoší z Tvého bytí tiše sténat.
Autor tomtomtoma, 17.10.2011
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Kirké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí