Motýlci z Michaloviec

Motýlci z Michaloviec

Anotace: Trochu odlehčená:)a také vzpomínka na dětskou lásku..Stává se že je ten, který má rád víc... (omlouvám se za chyby v jazyce,jsem amatér:)

"Dávám Ti modré z neba,
miluji a chci právě Teba!
Chcom s Tebou stále býť
a společnú cestú jíť!"

"Motýlku ovládej sa preci,
to sú samé keci,
srdiečko Ti na chvilu zahorí
a zapomeneš ak je dlouhý pohorí."

"Dej mi šanci moju,
a natoč blíž květinku Tvoju,
poletíme vzhúru
predejdeme múru."

"Motýlku, motýlku, žádnou túru,
jdi ísť kúru,
stane sa, že neni vždy len to, čo bys rád,
často sa musíš svých snů vzdát."

"Ale drahá, já Tě mám rád.
Nechci se Ťa vzdát!
Chci Ti čokoli dát
a za svú družku Tě brát!"

"Jsi tak veselí,
proleť sa, to Ťa posielí,
prohlédni sa svet,
že nejsem lediný kvet!!"
Autor Luciasek, 14.02.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak co k tomu dodat, že?

14.02.2006 20:20:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí