šumění

šumění

Anotace: ztrácení

ve šťastných bojích
v posteli

-bonsaje přivírají oči-

a já pořád nevím
odkud se bere vítr
v šušených růžích na okně

pomalu
sladce
zapomínám tvou tvář.

zítra tu nebudeš
a pak také ne

-od včera si zázvorový čaj vaří mé druhé
klidné
já-

.je ticho

dole v parku

opilci a víly..

a bůh chodí od stromu ke stromu
aby na něj nikdo nemohl ukázat
a aby mohl v pátek nerušeně zničit svět
.
kudy ty se touláš
příteli?
zastiňuješ měsíc
a modrá barva na bosých nohou
studí
.

chladnu
jsem z ledu

-

líp
to
nedovedu.
Autor Lucijena, 17.10.2011
Přečteno 341x
Tipy 13
Poslední tipující: Lucijena, hašlerka, Noc17, Lenake, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí