NEPŘIŠLA

NEPŘIŠLA

Anotace: Věčné dilema milenců; přijde - nepřijde

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Věděl jsem kdo jsi
že k tobě cítím cosi
co muž cítí k ženě
Mělo to být oboustranné
Dnes poznal jsem že ne
Čekám ve smluvený den
kdybys přece přišla jen
byl by to snad zázrak
nebo krásný živý sen
Autor RU 82, 18.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Mbonita, Dark Princess, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí