PO ROZHOVORU

PO ROZHOVORU

Anotace: Romeo a Julie, stále se opakující

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Neřeklo se mnoho
Samá smutná slova
Vše ještě proplétal smích
když zklamání bylo v nich
Ať vše se nám vrátí znova
Ať je zas, jak bylo dřív!
Oboustranná shoda
Radost v očích mých

Bylo to překrásné
Přátelství i láska
snad také upřímnost
Přišel kdosi větší
Její otec Řekl „dost!“
a byl konec řečí

Proč musí i nevinný trpět
Máme se rádi Cesty se dělí
Nespravedlivý je někdy svět
Co byste od nás ještě chtěli
Proč nelze dál píseň lásky pět
Autor RU 82, 18.10.2011
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí