Jsi

Jsi

Anotace: Ráda bych, aby můj :)

Jsi slunce, které nezachází,
jsi příklad, který nevychází,
jsi laťka, zastrčená v plotě,
jsi jediný, na tomto světě.

Jsi pohledný, jako nebe,
už nevidím, jenom sebe,
jsi výzva, kterou přijímám,
nejsi něco, co nevnímám.

Jsi jediný svého druhu,
jsi jak v začarovaném kruhu,
jsi ten, co dech mi vyráží,
jsi ten, co do srdce nahlíží.

Jsi vše, co vždy jsem chtěla,
jsi to ty,
a tebe bych ráda měla.
Autor Zuz, 19.10.2011
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Chancer, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí