Tiché rozhovory VII.

Tiché rozhovory VII.

Anotace: a díky za tu včelu

Sbírka: Tiché rozhovory

Voníš po jablkách
a červencových večerech
v těch vzácných chvílích souznění
s hrnkem kávy nad tátovým koláčem

(kdybyste se mohli poznat,
určitě by ses mu líbil)

Netřeba nic říkat, jen...

Vzpomínat na to,
jaké by to mohlo být,
kdyby nás nedělilo tisíce mil
času, který utíká příliš rychle

(ale muži zrají jako víno
ze slunné Moravy)

Chutnáš sladce a voníš...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 19.10.2011
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: J's .., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí