Studnice stinného klínoví

Studnice stinného klínoví

Anotace: ...

'
V sametu teplého soumraku
uvízla jsi mi v náruči
a touha těl brání rozpletení.
Vzdáleně slyším tiché steny
a vůbec za nic už neručím
v magnetů prsů omámení.

Do dlaní beru hlavu Tvou,
broskvový klenot rtů a očí,
život se žije právě teď!
A čelem klidně prorazím i zeď,
jak se svět náhle v protisměru točí.

Začíná být nebezpečno
v kolotoči horkých těl,
ve vichřici láskohraní.
A věrný pes,
co v nohách lůžka často ležet směl,
teď prudké vášni zděšeně se straní.

Dlaněmi, ústy chutnám vše,
co na ženě možno je ochutnat,
obliny ramen, pulsot hrdla
i hebkých ňader vinohrad.

Klidně vám prozradím tajemství,
jak ženu lze vroucně milovat,
však své heslo k přístupu nepovím.
Dvojitou šifrou pak zamčena
studnice stinného klínoví.
.
Autor poustevník Jirka, 19.10.2011
Přečteno 473x
Tipy 22
Poslední tipující: Akrij8, Holis, J's .., Juan Francesco de Faro, Maryje..., Zasr. romantik, Princezna.Smutněnka, zenge, Mbonita, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ať studnice je stále plná a nikdy nevyschne :)

11.12.2011 07:21:31 | BARBYE

...nádherná...

19.10.2011 22:51:00 | Maryje...

když láska láskou zahalí:-)

St

19.10.2011 22:00:00 | Mbonita

Čest vaší ušlechtilé snaze,
nechť dlouho vydrží,
z oblak setupuji na zem.
ST

19.10.2011 21:43:00 | Kars

Klenot má klenot:-)))a moc ho miluje:-)).Krásná jako vždy:-)

19.10.2011 21:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí