Milostný souboj

Milostný souboj

Anotace: zpestření všedního dne

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Společná touha našich těl,
když vzájemně se propojují,
svět se v tu chvíli celý chvěl,
naše klíny k sobě promlouvají.

Vrháš se na mě roztouženě,
svádíš tuhý boj svým jazykem,
nohy dokořán jsou rozevřené,
oblečení stahuji zažitým zvykem.

Vrhám se na Tebe neúnavně,
do rukou chytám Tvou nahotu,
dobývám Tvé tělo neústupně,
překonáváš mou fyzickou slabotu.

Dvě těla v jednom klubku
propletené v divokém souboji,
zjemňuješ mou tvrdou slupku,
otevřené rány se hned zahojí.

Oba až na vrchol docházíme,
rozkoš uvolňuje naše napětí,
jeden o druhého se ucházíme,
naše soužití zažívá vzepětí.
Autor tomtomtoma, 19.10.2011
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí