Ty dny

Ty dny

Anotace: kdy je radost žít

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Jsou nádherné ty dny,
když radost rozdáváš,
jsou nádherné ty dny,
když se mnou zůstáváš.

Jsou líbezné ty dny,
když se na mě jen usmíváš,
jsou líbezné ty dny,
když si mou společnost užíváš.

Jsou půvabné ty dny,
když hezká slova nacházíš,
jsou půvabné ty dny,
když se mnou se tajně scházíš.

Jsou rozkošné ty dny,
když na mě spiklenecky mrkáš,
jsou rozkošné ty dny,
když nezbedně do mě strkáš.

Jsou hřejivé ty dny,
když mě do umdlení objímáš,
jsou hřejivé ty dny,
když mě svým tělem zahříváš.

Jsou jedinečné ty dny,
když hlavu o mě opíráš,
jsou jedinečné ty dny,
když pot ze mě utíráš.

Jsou láskyplné ty dny,
když mě všude líbáš,
jsou láskyplné ty dny,
když mě nohama svíráš.
Autor tomtomtoma, 19.10.2011
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Liška76, FANGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vypsané pocity..

27.11.2011 08:04:46 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí