Je láska gesto?

Je láska gesto?

Anotace: o lásce a naději

Možná, že láska je jen gesto,
A já jsem jen naivní, přesto,
Třeba mi osud bude přát,
A mě se to nebude jenom zdát,

Budeš mě držet, já vím, že se to stane.
Budou mě hladit tvoje dlaně.
Budeme kráčet ruku v ruce,
Uslyším tlukot tvého srdce.

Pocítím hebkost tvojí kůže,
Kam se jen na tvou vůni hrabe růže.
Společně splyneme v jeden celek.
Ten vřelý cit nebude pouhý padělek.

Spočítám čárky v očích tvých.
Spolu budem i v časech zlých.
Až na koleno poklekneš,
Snad jestli se dřív nelekneš.

Já řeknu prostě: „what the hell,
kdo by se jen rozmýšlet chtěl?“
pak půjdu v bílém a ty budeš čekat
a snad mi i ještě něco navlékat...?
Autor FANGirl, 10.02.2012
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí