Pro moji lásku

Pro moji lásku

Anotace: Co k tomu dodat? Asi nic :) myslím, že to mluví za vše :)

Můj příteli, můj milovaný,
láskou do srdce malovaný.
Co krásnější je v životě?
Snad krása, úspěch co zmámí tě?
Snad láska a štěstí?
Snad radosti a všední starosti?

Vím, já nejsem žádná kráska
a za čas objeví se i první vráska.
Mám však něco, co chci ti dát
a ty měl by jsi to dobře znát.

A tak ti má lásko jediná,
v mém srdci navždy zapsána,
právě to své srdce dávám
a své tělo i duši též
do tvých rukou vkládám.
Věřím ti, nechci žádnou lež.
V opravdovost tvých citů věřím,
miluji tě a jen tobě patřím.
Autor petulinka :), 14.02.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dekuji za komentování mých básniček jsu rád že aspoň někdo čte mé city a čte v mém srdíčku děkuju za takové lidi jako jsi ty ... moc mi tím pomáháš i tím že mi píšeš na fórum děkuju dekuju moc petulinko

14.02.2006 21:49:00 | Li_on

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí