Keď muž miluje ženu...

Keď muž miluje ženu...

Anotace: ..v básni sa prihováram žene,ktorá je milovaná..hovorím jej..čo v jej očiach nachádza muž (pokoj, istotu, krásu), ktorý ju má rád...

Keď muž miluje ženu...

Keď muž miluje ženu,

tvoje oči sú dve pokojné rieky,
ktoré sa stali jeho bezpečným prístavom.
Ponorí sa do ich hĺbky..a je unášaný ich prúdom....
ale ty vieš, že tvoje slzy ho vrátia späť na hladinu.

Keď muž miluje ženu,

tvoje oči sú dve hviezdy,..
ktoré našiel na oblohe..a vložil ti do zreničiek.
Zahľadí sa.. a už lieta pomedzi tie..hviezdy..
naprieč celým vesmírom.

Keď muž miluje ženu,

priložíš si ruku k jeho dlani.. a pomedzi prsty vám presvitá ráno.
A každá vaša modlitba je vyslišaná a sen naplnený.
Keď muž miluje teba,...vaše telá splynú v jedno,...
plávajúce na tých riekach....až ku hviezdam.
Autor mačka.7, 15.02.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když muž mulije tebe...prosvítá vám mezi prsty ráno...to bylo nádherné, Líbí se mi, jak píšeš, těším se na další

15.02.2006 20:54:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí