Touha

Touha

Anotace: Každý po něčem toužíme

Sedím pod stromem, objímán jeho vesmírnou láskou,
cítím se přijímán celou tou krásou,
cítím se přijímán a jsem jeho částí,
avšak vše pozorovat z vesmírné vzdálenosti,
cítím se přijímán a jsem jeho zrcadlo,
otevřít svého srdce kamenné stavidlo,
cítím se přijímán a splyvám s jeho duší,
to je vše, po čem srdce mé touží.
Autor Bogieman, 24.06.2004
Přečteno 1831x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí