FIR DICH (PRO TEBE)

FIR DICH (PRO TEBE)

Anotace: O líbání po celém těle aneb jak to bylo skvělé..

FIR DICH (PRO TEBE)

Políbil ji na čelíčko,
slastí zavírala víčko.
Políbil ji na lalůček,
k srdci zbyl mu jenom krůček.
Políbil ji na nosánek,
popsala tím plno stránek.
Políbil ji na lopatku,
je to něco, v tomhle zmatku.
Dal jí pusu na podbřišek,
zdál se to být malý hříšek.
Když políbil ji na hřbet ruky,
byl to dárek bez záruky.
Když blížily se jejich rety,
nenacházím slova věty.
Když ji líbal, byla bez sebe,
byla jsem to já a tohle bylo pro tebe.
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí