Zklamání

Zklamání

Anotace: :´o(

Je pozdě večer a mě je čím dál hůř,
cítím se jak kdybych měla v srdci nůž.
Nůž kterým si mě hrozně ranil,
to TY jsi ten muž co mě zradil.

Chtěla bych mít právo veta
a být s tebou další léta
Přála bych si vrátit čas
a naší lásku vidět zas

My nachodili jsem spolu už míle
dnes však vztah náš ztratil cíle.

Ten vztah byl tak krásný dosud
Tak kdo to tak zkazil? Byl to snad osud?

Já tě ale vždy budu milovat
a s láskou na tebe vzpomínat
Autor cestovatelka, 15.02.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi líbí, jsou tam sice jednoduchý, ale za to moc pěkný slovní obraty

22.02.2006 17:49:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí