Dovol mi tě milovat

Dovol mi tě milovat

Anotace: Název za vše vypovídá

Ty vidíš mne a já zase tebe,
oba hledíme na modro-černé nebe,
já tě vidím a chci se smát,
že nezapomněl jsem milovat.
Promiň, že zamiloval jsem se do tebe,
kdo za to může? Tvů pohled na mne z nebe...
Dal jsem ti srdce své,
kdysi tak hluboce a moc zraněné
a doufám, že mé srdce nezraní se zas,
chci s tebou zažít to pěkné
a nádheru všech krás
chci zažít jenom,
když ty mi budeš po boku,
oba nachystáni ke skoku
- chci změnit den v noc a zanést Moon
do ráje naší lásky.

Po pohledu do tvých očí jsem
- zůstal omámen.
Našel jsem to,
co jsem dávno hledal a nenašel,
myslel jsem, že pro mne je to skryto
a o tom jsem byl přesvědčen,
že musel to někdo skrýt,
ale mýlil jsem se a našel jsem tě,
- ty v celém tomhle černém světě
jsi pokladem vzácným,
a já tě nepustím,
nebudeš-li sama chtít.
A já prosím, dovol mi o tobě snít,
chci tady pro tebe být!
Dovol mi žít s pocitem, že ráda mne máš,
že se vzpomínkou na mne usínáš...
Autor Thanatos Mortis, 15.02.2006
Přečteno 938x
Tipy 3
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásně napsané, upřímné od srdce! Ještě to dát přečíst té, kterou miluješ a není co dodat! ST! :)

06.04.2009 19:32:00 | Anne Leyyd

Hezký vyznání...:o)

15.02.2006 19:12:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí