ZRAZENÁ

ZRAZENÁ

Anotace: O zraněné dívce, která po těžké citové ráně už má strach uvěřit slibům.

ZRAZENÁ

Otevřela bránu srdce svého.
A pustila ho dál..
On zahrnul ji láskou, něhou..
Ale jenom si s ní hrál.

Zabouchla prudce dveře svého srdce.
Ten strach, znovu je otevřít..
Vzpomínky její chutnají trpce.
Dokáže ještě někomu uvěřit?
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí