Dobrou Noc

Dobrou Noc

Anotace: Dobrou Noc

Úsměv co rozzáří temný den,
smutek se odplížil s přízrakem
vysvitlo slunce, to zvláštní má moc
rozjasní srdce a zažene noc.
Starosti odplujou, s časem se ztratí
a když máš štěstí již se newrátí
běž klidně spát,zítra taky je den
pusu ti posílám na tvář a nějaký pěkný sen.
Dobrou noc
Autor black_and_red, 15.02.2006
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

černočervenáčku, chjo.. trochu úsměvů, i když to moc nejde, já vím...

19.01.2007 21:14:00 | Buližník

Celkem dobrá, jen bych se snažil vyhnout otřepaným rýmům (noc - moc, den - sen).

16.02.2006 09:18:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí