BEZVÝZNAMNÝ POZNATEK

BEZVÝZNAMNÝ POZNATEK

Anotace: O mém posledním vztahu, ze kterého jsem se ještě jaksi tak trošku nevzpamatovala.

BEZVÝZNAMNÝ POZNATEK

Je to tak dětinské, co máme mezi sebou.
Bylo to i mnou, bylo to i tebou..
Avšak je to už dávno, ale ty se pořád vyhýbáš.
Jenže já jsem všude, všude kam se podíváš.

Potkáme se dnes, potkáme se zítra..
Dusíme to uvnitř, uvnitř svého nitra.
Každý trochu jinak, ale je to prostě cítit,
zkus být chvíli mnou, zkus do mé role se vžíti.

Pořád nevidíš, že tě přestávám mít ráda.
Já byla přece ta, co tě tak strašně strádá.
Tomu už je konec, mluvíš o dávno minulý době.
Protože chyba byla ve mně a já ji hledala v tobě.
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 596x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí