KONEČNĚ SMÍŘENÁ

KONEČNĚ SMÍŘENÁ

Anotace: O jednom mém dosti pokaženém vztahu, který v této podobě bohužel stále přetrvává.

KONEČNĚ SMÍŘENÁ

Řekli jsme si už hodně a udělali ještě víc.
Konečně chápu, že to už není a ani nebude už nic.
Konečně se cítím smířená s tím stavem zvaným skutečnost.
Už jen vzpomínej na holku, co měla z tebe kdysi dost.

Už nic nečeká, už nic nechce, co bys jí taky mohl dát?
Nechce lži, má teď jistotu, že mělo se to prostě stát.
Chtěla vědět, jak to má cítit, ale to tys nikdy neslyšel
Teď už ví, ztrácela čas, když čekala den, co nepřišel.
Autor Turmalina, 23.11.2004
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí