Žehnám tvoje čelo křížem

Žehnám tvoje čelo křížem

Anotace: Před cestou do nemocnice

Žehnám tvoje čelo křížem
něžně dotýkaným,
plakat by se trochu chtělo!
Přistup ke mě,
lásko blíže,
zahalím tě jemně plátnem
naší láskou tkaným.

Svoje dlaně k sobě vížem
slibem zašeptaným,
tahle by se to asi mělo
velmi jemně
a bez tíže...
Neboj, všechno spolu zvládnem
citem oboustranným!

Vždyť ty tak dobře víš, že
se v tobě plavím,
jako v řece moje tělo,
zvolna, temně...
PROTO PŘITISKNI SE KE MĚ!
Dobře víš, že
když jsme spolu, mládnem
časem požehnaným!
Autor Hana Trnková, 16.02.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holka, kde se to v tobě bere? Co báseň to skvost! Díky za to!

16.02.2006 08:16:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí