Sedmidenní naděje

Sedmidenní naděje

Anotace: Taková smutná, ale s nadějí

Abstraktní pocit

Sedím
na babiččině zápraží
a přemítám
o svých prohrách
vítězstvích
a láskách
nejvíc však myslím na to
z čeho se mi dosud
hrdlo svírá

Je to jako dotek
zmrzlé vody na čelo
Je to jako pád
co vodu uzavírá

Smět tě zas políbit
a zavázat zástěru
Autor jirpa, 16.02.2006
Přečteno 354x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já bych panu Big D odporovala, je to upřímné a velmi.

21.02.2006 22:46:00 | Epona

nádherně smutná nostalgie...

16.02.2006 11:38:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí