Láska k sobě

Láska k sobě

Anotace: Máte se skutečně rádi?

Je krásné být milován,
tak si to dopřej a řekni rád se mám.
Je moc důležité mít rád sám sebe,
bez toho Tě nevezmou do nebe.
Nejde přijmout lásku jiných,
dokud se nespatříš v očích svých.
Měj vždy hlavně sebe rád,
pak můžeš i jiným lásku dát.
Vždyť jsi duše svobodná,
tak si užij, když ráno svítá,
dělej všechno s radostí
a starosti Tě opustí.
Nedělej nic, protože musíš
a vždycky věř, že děláš nejlíp jak umíš,
pak se Ti otevře brána hojnosti
a život bude jen velkou radostí.
Užiješ si každou vteřinu života
a nikdy se Tě nezmocní samota.
Když se necháš vést svým pravým já,
splní se Ti i ta nejtajnější motlitba.
Autor Bogieman, 24.06.2004
Přečteno 1453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí