Až teď

Až teď

Anotace: Toulám se myslí, chci dále snít...

Toulám se myslí, chci dále snít,
S tebou se chci milovat s tebou chci dřít,

Blouzním v horečce o čase dávném,
Byla to minulost s rozhodnutím správném,

Již necítím bolest jen, já jsem si zvykla,
Beru nepřítomnost co už tu vznikla,

Pochopila jsem že všechno není jen chtíč,
Ten odpadl a už je navždy pryč,

Jsi kamarád chci se s tebou vídat,
Ale i bez tebe dokáži svobodně dýchat,

Budeš se tázati kdo mi otevřel oči,
Proč barevně se pro mě svět točí,

Přemýšlej nemusí to být někdo další,
Už mi je vše blíž a ne nic vzdálenější…
Autor Gamy, 16.02.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí