Pláč

Pláč

Anotace: pláč

Můžeš mi říct co jsem ti provedla?
To si fakt myslíš, že jsem tě podvedla?

Proč sis můj telefon nenápadně nechal?
Že by si na zprávu od "nikho" čekal?

Proč tak moc žárlíš, když není důvod?
Moh´bys mi vysvětlit aspoň ten původ?

Neříkej, že děláš to z lásky,
Nebo z těch řečí bud mít vrásky.

Není mi jasný proč se mnou seš,
odkud ses vzal a za čím si jdeš.

Co od našeho vztahu vlastně čekáš?
Doufám v to, že né můj pláč.

Prý nemáš tak rád ten můj brek,
joo, kolikrát si mi už tohle řek.

Tak proč TY si příčinou jeho?
Tak krásně by se bez něho žilo.
Autor cestovatelka, 16.02.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí