Sen

Sen

Anotace: Další píseň v básni.

Tvůj sen, jsem v něm zavřená,
co to vlastně znamená?
Tvůj děs, dovede tě k mému děsu,
nechtěj to, břemeno si sebou nesu.

"Dovede mě k tvému srdci"
(Proč to chceš?)

Hledala jsem tě ve svém světě,
hledala jsem tě v každé větě.
Jako zavřená v tvém snu,
pusť mě do svého dnu.

Tvoje bolest, dovede tě k mé bolesti,
bojím se, špatné to nese předzvěsti.

"Dovede mě k tobě"
(Tak tedy přijď)

Přijď ke mě do náruče vem,
přijď ke mě nechci být už sen.

"Nehledáš"
(Vždycky jsem hledala,
avšak cestu jsem neznala)
Autor Rhiana E. Nebresk, 16.02.2006
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí