Náhodná vzpomínka

Náhodná vzpomínka

Anotace: ...no,ona není zase tak náhodná.

Sbírka: Slova moje vlastní

Dnes se ti slunce zalesklo na rtu,
vytrysklo náhle v zrcadle času,
dnes touhou usínám,zlomenou kartu,
poslal jsem v ozvěnách tvojeho hlasu.
Odevzdám všechno a v prach změním žití,
ubodán vzpomínkou na tvoje oči,
zkosen ,jak ocelí májové kvítí,
vzpomínám marně,jak svět s námi točí.
Unaven klesl jsem do prachu cesty,
boty jsem prochodil,únavu poznal,
chodil jsem lesy a toulal se městy.
Sebe jsem nezradil,vinu jsem doznal.
Autor Pietro, 16.02.2006
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěloučká...

17.02.2006 07:39:00 | makretka

Nausika řekla vše 100

17.02.2006 07:26:00 | Buližník

.n.á.d.h.e.r.n.á.

16.02.2006 23:37:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí