Jsem stále s Tebou

Jsem stále s Tebou

Anotace: Nikdy nezapomenu..., Péťo!

Jsem stále s Tebou

Ať století plynou pomalu, či rychlostí blesku,
já po Tobě, milý stále tuze tesknu.

Nezapomenu-věř mi ani v cizí náruči,
jednoho dne se to snad i on naučí,
že na lásku Ti nevystaví list záruční.

Změníš účes, dům, snad i lásku jedinou,
tenkrát by jsi nikdy nešel za jinou,
vždyť víš, že tyhle "lásky" pominou.

Vzpomínky jednoho dne hřejivě zazebou,
je to v nich-to tajemné něco z nás obou,
kdekoliv jsi.Jsem stále s Tebou...
Autor Niké, 16.02.2006
Přečteno 805x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí