Slova to neumí

Slova to neumí

Anotace: Milenec nebo přítel???

Slova to neumí

My dva..naše seznámení, náhoda či osud?
Vše bylo zřejmé
Podobné záchvěvy nemívala jsem dosud.

Láska je zakázana, kamarádství to není,
Naše zmatení
Zvědaví co to je?V co se to změní?

Na lásku moc překážek, na přítele moc touhy,
Říjnová společná noc
Noc byla důkazem, ne úletem pouhým.

Všude nalézám Tvé nesmazatelné stopy,
V blátě i ve sněhu
Zachraň co nás spojuje, než se to utopí.

Naše pocity, myslím si rozumí,
Rozum však vládne
To jakési pouto slova vyjádřit neumí...
Autor Niké, 17.02.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele Sendro, zajímala by mě tvá díla.

31.10.2006 01:58:00 | vulnerable

neprijde me to zmateny, uplne vsemu v tom rozumim. Tvoje basne me uplne dostavaj!

12.03.2006 19:51:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí