Vysvobozena

Vysvobozena

Anotace: Nejen o bolesti je láska..

Ležím v trávě a víčka mám zavřená,
sen začínám snít, je mi teplo
cítím dech jeho, jsem jak zmámená,
cítím na tváři ruce něžné,začínám cítit jeho tělo.
Oči mám zavřené,neříkám ne.
Po šíji prochází se jeho rty,
chvěji se po těle, ležím nehnutě,
já cítím v objetí naše nahoty,
cítím ho všude, všude po těle,
ach jak je nám nádherně.
Celou mě vášeň lásky spaluje,
těla jsou spojena, k sobě přivinuta,
nechci oči otevřít, v hlavě mi krev koluje,
v dáli však slyším hlasy, oči jsem otevřela,
je mi zima..
Ze snu se pomalu probírám, kolem sebe se dívám,
dívám se do dáli, cítím však jak skomírám
nic jiného než sen nádherný nevnímám,
nechci žít bez něj, pomalu oči opět zavírám...
Autor mankey, 17.02.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí