Výkřik

Výkřik

Anotace: No prostě výkřik...nevím co tu psát, tak aspoň pozdravím. Ahoj Osravo

poslední rána
už ani nebolí
uhoď ať už jsi kdokoliv

bij jen bij mě do očí
děti strachy se pomočí
ženy v kolena klesnou
muži ni slova nehlesnou

nech proudy krve téct
do řeky moravy
na počest paní Morany

nech smrt přijít
tělo schladnout
červy sežrat tělo mé
to pro Tebe LÁSKO
Autor Kordula Tomáš, 17.02.2006
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc smutný výkřik..opravdu....že by byla láska tak smrtící....?

18.02.2006 20:22:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí