Choď preč.....

Choď preč.....

Anotace: .. čo tak dodať, možno je to pokračovanie myšlienok...

Keď odídeš, jeseň bude smutná,
můj smad neuhasí voda.
Pršať bude, keď to najmenej
čakáme.
Bude teplo, keď zimu hľadáme.

Skrátka - keď odídeš všetko bude
ako doteraz, tak načo by si mal
zostávať?

Len choď, za mnou sa už neobzri,
veď sme dospelý, neveríme na hlúposti.
Autor Bella Laura, 18.02.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí