Pre mna....

Pre mna....

Anotace: .. bolo to raz pisane mne.... ale už je to minulosť...napriek tomu sa rada k tomu vzdy vratim a prečítam ...

Stretol som krásnu ženu, vravela si Laurita, bola však ďaleko, chcel som ju vziať do kina, mala nohy krásne, dali by sa o nich písať básne.....

Bola to žena krásna, i keď veľmi vzdialená, s ňou každá chvíľa bola jasná, láska s ňou musí byť nádherná....

Bozkávať jej líca a hladkať jej boky, čo na tom, že delia nás roky...

Cítiť jej túžbu, vidieť jej vášeň, o tom všetkom je táto baseň.....

Krásna je každá noc, ktorú strávim s ňou, cez klávesnicu sa naše slová nesú tmou.... je to príťažlivosť zvláštna, snáď ani nie mne vlastná...je to túžba veľká, to by bola učiteľka.

Chcel by som jej voňu cítiť, teplo jej tela... na lásku si pripiť, či by bola smelá?

Byť s ňou jedno, cítiť rozkoš v celom tele.... hýbať sa vedno, užívať jej tela chvenie..

Je to krásny sen, nádej nesmrtelná.. že raz príde deň, a v mojej bude jej dlaň jemná...

Chcel by som ju zvádzať, šepkať krásne slová...milovať sa celú noc do úmoru znova a znova.
Autor Bella Laura, 18.02.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí