Odpuštění

Odpuštění

Anotace: O lásce, nevěře, odpuštění

Ti dva se milovali.
Ti dva si srdce dali.
Ti dva by jeden bez druhého nedýchali.
Však jednou ona narazí
A jeho to u srdce zamrazí.
Ta nešťastnice na zálety pomyslela
A na milého přitom nemyslela.
On nechápe co za čin se stal
Ona se jeho lásky vzdala,
Ona jeho city pohrdala,
On nemohl už dál.

Po době krátké - pro milence staletí
se oba střetli tváří v tvář.
On vyčítavě na ni hledí,
on vidí temnou zář.
Ta zář je její prokletí,
že lásku jejich zahubila
A teď ji znovu probudila.
Že s city jeho si zahrávala,
A nevěru svou schovávala...

Omluvné slůvko se ozvalo zrázu;
- ona mu klade ruce k pasu
A prosí o prominutí,
za hřích, jehož se dopustila.

V povzdálí tiše struna doznívala
ona se do smutných očí zadívala,
on hladil vlasy její,
tam a zpět.
A rázem byla pro něj celý svět.

Ti dva se znovu milují,
ti dva si opět lásku slibují,
Ti dva budoucnost růžově si malují,
ti dva už znovu chybují.
Autor Lilulinka, 18.02.2006
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí