Zapomenout nechci

Zapomenout nechci

Anotace: Tohle jsem napsala dnes v noci...

Už vím proč ses mi i minule líbil,
Proč se oheň lásky vznítil,
Potkala jsem tě po dlouhé době,
Mám pořád zalíbení v tobě,
Tvoje gesto smíchu,
Prolomilo mojí pýchu,
I když slzy budou padat stále,
Poznáš to až budu státi na skále,
Zapomenout nejde lehce,
Když to srdíčko moje nechce,
Semnou se teď točí svět,
Připadám si jako když mi je pět,
Nejsou to jen roky z dětství,
Zapomenout na tebe já NIKDY nechci…
Autor Gamy, 18.02.2006
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí