Pohled tvých očí

Pohled tvých očí

Anotace: ,,,

Cítím žár tvých očí,
jako když šelma po kořisti skočí.
skláníš se pomalu ke mně,
ale už je pozdě...

tys mě zradil
s jinou ses omladil,
oči tě prozradili
a strom nenávist zasadili.

zradil mne tvůj pohled,
už nemám nad tebou dohled.
prý ,že jsem tvoje kráska
avšak mé srdce z tebe hyzdí nejedna vráska..

kéž bys taky bolest poznal,
běž ode mne co nejdál,
běž a už se nevracej,
klidně si za lásku chcípej...
Autor Lukika, 24.11.2004
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí