Prečo?

Prečo?

Anotace: .. bez komentára..

Povedz, prečo si sa lásky vzdal?
Prečo si sa jej úplne neoddal?
Prečo odmietaš, čo prijať možeš?
Prečo vravíš nie?... skor než ju skúsiš.
Prečo na rozlúčku tak rád kývaš?
Prečo sa na výzvu neozývaš?

Vrav, čo mam spraviť teda, aby si
mi konečne odpovedal?
Spravím aj nemožné, aj na to mám
dosť síl, veď ty si ten čo mi srdce
v klietke uzavrel.

Zamkol si kľúč kdesi odhodil a ku
mne si sa chrbtom otočil. Ticho si
odišiel, no nikdy si už neprišiel.
Zostalo len prázdne miesto v duši
a rozum, čo len čosi tuší. No neviem
sa sama poradiť so srdcom, ktoré sa
nechce podriadiť. Čosi sa stalo, cítim
zmenu.

Ale stálo to všetko za tú cenu? Viem,
že to stálo za to krásne niečo, i keď
neodpovedal si mi na to "prečo........"?
Autor Bella Laura, 19.02.2006
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí