Poznáš, když miluješ!

Poznáš, když miluješ!

Anotace: a já tě už nemiluji...!

To poznáš,
když miluješ,
smaragdovou
vlnou pluješ,
stejným slovem,
pohybem i myslí!

Pořád jsem ta,
kterou sis vysnil,
zmatená i důvěřivá,
nejistá i energická,
svým zmýlením
si však jistá!

A proto dnes
odplouvám
z přístavu tvých
šedých rán,
z něžných slov
i skřeku vran,
z hedvábí
i z ostrých hran,
z nudy
ohmataných stran
tvého románu,
který tak dobře znám!

Zláká tě brzy jiná,
lákavější kopretina.
Tak tedy -
sbohem naposledy..
O D P L O U V Á M !
Autor Hana Trnková, 20.02.2006
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buližníčkovi: ale já toho původního pořád miluju, víš....neboj....

jen toho současnýho pouštím k vodě!

H.

20.02.2006 22:45:00 | Hana Trnková

Ta je super, krásná

20.02.2006 13:47:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí