Pro jistotu

Pro jistotu

Anotace: i tak to někdy je...

Sbírka: Crossing

Pro jistotu

Když se mě
jednou
nedočkáš
v práci
doma
a nikdo nebude mít páru
kde zase jsem
Zapal svíčku
a dívej se do plamene
Když se ztišíš
přestane se i plamen hýbat
a ty poznáš
že jsi mě vůbec neztratila

Jenom jsem shořel

A moje oči
se dál smějí
tančí
a hřejí
Autor jirpa, 20.02.2006
Přečteno 346x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí