Život s tebou

Život s tebou

Anotace: Láska nám často změní celý život

Dříve žilo se mi tak úžasně lehce
a já vypadala sem asi tak křehce,
že právě ty jsi přišel za mnou znenadání
a nabídl ses že mi splníš všechna přání.
Že budu navždy pořád jen tvá paní,
že mě nikdy nepustíš ze svých dlaní.
Ty řeči se tak nádherně poslouchali,
a podle mne sme se do sebe zakoukali.
Já tak moc naivní pořád sem byla,
myslela sem, že jsem jenom tvá víla.
Ty ale mezi tím věčným sněním mým
si přidával do našeho vztahu splín.
Myslel si už skoro jen na sebe,
já ale dívala se jen do nebe.
Když sem pak dolů zas jednou pohlédla
viděla sem tebe a celého tě prohlédla,
však opustit tě nebylo možné přece,
ty zavřel si mne do své z lásky klece.
Tobě zdá se že mě se žije pořád lehce,
ale dnes , mě žije se tak nádherně .... křepce
Autor cestovatelka, 20.02.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí