Samotná

Samotná

Anotace: 31. 5. 2005 14:26

Osamělá bloudí městem,
nikdo ji neslyší,
nikdo ji nevnímá,
zkus ji utišit,
pláče a smutek v srdci má
nikdo ji nevidí,
nikdo ji nevnímá,
zkus ji pohladit,
tak ráda se usmívá
nikomu nechybí,
nikoho nelíbá,
lásku však prožívá schoulená v klubíčku,
lásku však prožívá na dece,
v pelíšku
sama,
nikdo ji nehlídá,
nikdo ji nevnímá,
za oknem tramvaje
cestičkou do ráje
chce jít
s chlapečkem v náručí,
bez slz a s úsměvem,
za ruku s přítelem,
vesele žít
Autor Montynka, 20.02.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

cítím se teď podobně, no doufejme ,že ti zvěsti o tom, že se vždycky někdo objeví, jsou pravdivé...

20.02.2006 20:27:00 | Palička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí