Pár písmen- slovo, věta...

Pár písmen- slovo, věta...

Anotace: jen takový málý pokus o něco trochu jiného:)

L jako Láska,
která mnohdy křehká je,
a proto praská

P jako polibek,
který chutná tak sladce

M je milenec,
jenž visí na oprátce

R je rudá růže,
která vždy za něco může

D jako dotek rukou,
dotek našich těl,
nad který na světě nic není,
snad jen láska, sladké snění,
z nějž vychází utrpení
Autor Montynka, 21.02.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato se mi líbí. Velmi povedená. Monty, jen tak dál. A děkuji za návštěvu.

06.07.2007 20:54:00 | Ludmila Ježová

Díky za komentář, kosmetickou chybu jsem opravila, ať je nám líp:-)

18.03.2006 21:28:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí