KDE SPÍ?

KDE SPÍ?

Anotace: kde spí tvoje něžná slůvka..?

Kam se ztrácí
lásek sliby?
Sladké lži mi
tolik chybí!

Kam jdou spát
ta slůvka něžná,
asi ztratila se,
nikdo je nezná!

Kde sladce sní
tvá pohlazení?
Tam, kde splav
své vody pění?

Nebo v květu
zimostrázu,
obalená jíním
v mrazu?
Kde jste,
tichá slůvka
lásky?

Je to smutné,
jako ustřižené
dětské vlásky!

Jako vlak,
co odjel včera,
jako na zem
vyvržená
bílá pera
sovy sněžné...

Kde jsou tvoje
ruce něžné?
Autor Hana Trnková, 21.02.2006
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to napsaný hrozně něžně a jemně...krásný

23.02.2006 22:38:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí