Nová láska

Nová láska

Anotace: jaká asi bude?

Zrodila se nová láska!
Jak moc něžná, za úsvitu..
Zatím nehyzdí ji ani vráska
a je tak plná jemného citu!

Copak asi čeká na ni,
tak moc se o ni bojím!
Jak těžké je milování,
před tvými dveřmi stojím.

Bude, nebo nebude to LÁSKA?
Srdce mi buší v hrudi prudce!
Přešlapuji a nervozně mačkám
zelenou kartu do tvého srdce.
Autor Hana Trnková, 22.02.2006
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí