HLEDAM

HLEDAM

Anotace: nekdy hledame neco co uz stejne nema cenu jenom se tim zranujeme,ale neda nam to spat

Hledám Šťestí nachazím smůlu,
hledám všechno nemam nic,
čekám ale neni na co,
všechno už je dávno pryč.
Trpělivost to slovo znám,
ale k čemu když vyprchá,
snažim ale vzpominky
pořád vraci se,
zapomenout vysvobozeni bylo
by mi záchranou ,možna jednou.
Čas všechno lečí řika se,
snažím se ale s časem roste smutek
a samota pohltítě,stav úzkosti
najednou přepadne tě a v noci je tma
tak krutá že ti neda spát.
Autor Héďa2, 22.02.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí