Daleko

Daleko

Anotace: ...je mooc daleko

Dívám na obrázek tvůj vedle mého stolu,
vzpomenu si na chvíle když jsme byli spolu.

Slzy mi z tváře na zem kapou,
já bloudím prstem mapou.

Ta vzdálenost zdá se tak kratičká,
ale mě ukápne další kapička.

Vím totiž že nedělí nás kousek,
a to už sahám pro ubrousek

Jsou to kilometrů stvoky,
netřeba psát další sloky.

Utírám si ty mokré nekonečné slzy,
snad budem spolu už hodně brzy
Autor cestovatelka, 22.02.2006
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Přeju ať se Ti brzy vrátí a vzdálenost mezi Váma se s časem krátí.

22.02.2006 17:28:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí