Pokreslil mě uměním..

Pokreslil mě uměním..

Anotace: O tom, kdo barví naše životy občas na černo, občas na bílo..

Mé tělo černou tuží pokreslil a obrdžel obdiv spoluhráčů.
Do všech zákoutí budoucnost svou si zakreslil a tóny barev přerušil sny spáčů.
Střídal černou s bílou,
démona s křehkou vílou.
Učil vědce bádat a drzé jasnovidce hádat.
Měnil špínu na zlato,
suchou poušť pak na bláto.
Čaroval i s tělem mým,
učil mě svým uměním...
Autor Lenny, 22.02.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne, pekne ...

05.03.2006 00:18:00 | Petrik78

zajímavá a líbí se mi .

22.02.2006 21:34:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí