I Láska se bojí...

I Láska se bojí...

Anotace: Kdo to tenkrát byl, ten, kdo se vztahu bál? Byla jsem to já, nebo Ty? Nebo snad ten, co si s Námi jen tak hrál?

Naše dokonalost tehdy byla Tvým strachem a čistý cit můj zasnoubil se s prachem.
Leží teď v koutě a pláče,
cinkot slz o chodník budí všechny spáče.
Ta láska,schoulela se v klíně,
má na sobě pouta a chová se k Nám klidně.
Krvácí oči lásky mý,
z karet dobro čte a cukrem plní rty.
Schoulená v koutě místnosti,
marnivá a plná věrnosti...
Jediné, co ji bolí dosti,
už jen strach z krásné minulosti..
Autor Lenny, 22.02.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel někdy chybí odvaha

22.02.2006 22:16:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí