Jsi můj strom

Jsi můj strom

Anotace: Maličká báseň pro snílky.

Když slzu v oku mám,
k tobě můj milý přispěchám.
Když strach mi srdce ovine,
má duše tě ve snech nemine.

Jsi strom jež je mým ochráncem.

Když mi někdo bolest způsobí,
ty přejdeš do zimního období.
Když trpím, trpíš semnou,
ach lásko, jsi duší jemnou.

Když ti kořeny slzami smáčím
a k tobě s bolestí kráčím,
ty jen začneš píseň v listoví pět
a náhle je dobrá nálada zpět.

Jsi jako velký strom,
jež pomáhá mi se vším vyrovnat.

Miluji tě k zbláznění-má lásko!
Autor Rhiana E. Nebresk, 22.02.2006
Přečteno 1063x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Nadherná spojení...

15.03.2006 15:26:00 | Gamy

upřímné vyznání

23.02.2006 07:17:00 | Skalnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí